Kaderteam Overkamp verliest dure punten

HOLTERHOEK – Het kaderteam van BV Overkamp heeft dure punten verloren in de strijd voor play offs. Tegen de hekkensluiter kon niet gewonnen worden. De kadristen moesten met 1 punt tevreden zijn. Het werd 4-4. Rob Pot zette het kaderteam op voorsprong door Frederik Alink te verslaan. De niet fitte Pot speelde in de 6e beurt de partij uit met een weergaloze serie van 141. Alink kwam niet verder dan 41 van de 140 te maken caramboles. Peter Heutinck ging onderuit tegen Andre Bruins. Heutinck startte goed en had na 4 beurten een riante voorsprong. Bruins gaf zich niet gewonnen en vocht zich met series van 22 en 26 terug in de wedstrijd. In de 13e beurt kon hij als eerste finishen en Heutinck met lege handen laten staan.

Om zich te houden op de play offs moesten beide partijen van de tweede ronde gewonnen worden. Brian ter Braak trof Jeroen Schulte. Schulte opende goed met een serie van 45. In de derde beurt nam Ter Braak met een serie van 90 het initiatief over. Schulte enigszins aangeslagen kon niet antwoorden. In de 8e beurt kon Ter Braak de winst veiligstellen. Schulte kwam nog tot een score van 125 van de 160 te maken caramboles. De taak voor Axel Büscher om de zege binnen te halen. Echter strooide Boudewijn Alink roet in het eten. Büscher was niet echt bij de les en maakte op cruciale momenten dure fouten. Alink strafte deze genadeloos af. Middels een serie van 75 kon hij na reeds 6 beurten zijn 220 te maken caramboles bijeen spelen. Büscher kwam niet verder dan 41 caramboles.

Door dit puntverlies hebben de kadristen van BV Overkamp plaatsing voor de play offs niet meer in eigen hand. Met nog 2 wedstrijden te gaan is de achterstand op nummer 4, Willemsen bestrating-Ons Huis, 3 punten. Na de overwinning van Apeldoornse Boys tegen Buiting Staalconstructie heeft Apeldoornse Boys plek 5 ingenomen. Het heeft nu 1 punt meer als Overkamp. Het kaderteam van Overkamp bezet nu plaats 6.

Dinsdag 9 april speelt het kaderteam zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander: Pomerans uit Losser. Overkamp zal spelen met het gebruikelijke 4-tal: Axel Büscher, Brian ter Braak, Rob Pot en Peter Heutinck. meer info www.biljartcentrumoverkamp.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven