Kaderteam Overkamp verliest dure punten

Door Redactie op 25-03-2013

HOLTERHOEK – Het kaderteam van BV Overkamp heeft dure punten verloren in de strijd voor play offs. Tegen de hekkensluiter kon niet gewonnen worden. De kadristen moesten met 1 punt tevreden zijn. Het werd 4-4. Rob Pot zette het kaderteam op voorsprong door Frederik Alink te verslaan. De niet fitte Pot speelde in de 6e beurt de partij uit met een weergaloze serie van 141. Alink kwam niet verder dan 41 van de 140 te maken caramboles. Peter Heutinck ging onderuit tegen Andre Bruins. Heutinck startte goed en had na 4 beurten een riante voorsprong. Bruins gaf zich niet gewonnen en vocht zich met series van 22 en 26 terug in de wedstrijd. In de 13e beurt kon hij als eerste finishen en Heutinck met lege handen laten staan.

Om zich te houden op de play offs moesten beide partijen van de tweede ronde gewonnen worden. Brian ter Braak trof Jeroen Schulte. Schulte opende goed met een serie van 45. In de derde beurt nam Ter Braak met een serie van 90 het initiatief over. Schulte enigszins aangeslagen kon niet antwoorden. In de 8e beurt kon Ter Braak de winst veiligstellen. Schulte kwam nog tot een score van 125 van de 160 te maken caramboles. De taak voor Axel Büscher om de zege binnen te halen. Echter strooide Boudewijn Alink roet in het eten. Büscher was niet echt bij de les en maakte op cruciale momenten dure fouten. Alink strafte deze genadeloos af. Middels een serie van 75 kon hij na reeds 6 beurten zijn 220 te maken caramboles bijeen spelen. Büscher kwam niet verder dan 41 caramboles.

Door dit puntverlies hebben de kadristen van BV Overkamp plaatsing voor de play offs niet meer in eigen hand. Met nog 2 wedstrijden te gaan is de achterstand op nummer 4, Willemsen bestrating-Ons Huis, 3 punten. Na de overwinning van Apeldoornse Boys tegen Buiting Staalconstructie heeft Apeldoornse Boys plek 5 ingenomen. Het heeft nu 1 punt meer als Overkamp. Het kaderteam van Overkamp bezet nu plaats 6.

Dinsdag 9 april speelt het kaderteam zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander: Pomerans uit Losser. Overkamp zal spelen met het gebruikelijke 4-tal: Axel Büscher, Brian ter Braak, Rob Pot en Peter Heutinck. meer info www.biljartcentrumoverkamp.nl.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->