NK plaatsen voor trampolinespringsters

EIBERGEN – In de derde trampolinewedstrijd van het seizoen 2012-2013 hebben de trampolinespringsters van Odival Eibergen weer eremetaal naar Eibergen gehaald. Er werden drie medailles behaald in Ermelo. De derde kwalificatiewedstrijd in Ermelo werd georganiseerd door de Productgroep Trampolinespringen District Oost en gymnastiekvereniging Sparta Ermelo. De trampolineselectie van Odival Eibergen bestaat uit de selectieleden Lianne Wolters, Rachel Wegdam, Anouk Maas, Marit ter Bogt, Judith te Brake, Lisanne van Krimpen en de zusjes Tamira en Marisa Hasselo. Het inspringen ging bij alle selectiespringsters goed en daarna moesten Lisanne van Krimpen, Judith te Brake, Marit ter Bogt en Tamira Hasselo beginnen met de wedstrijd.

Deze springsters springen in de categorie E jeugd gemengd. Lisanne van Krimpen behaalde een gouden medaille met 69.400 punten. De overige springsters wisten zich ook goed te plaatsen. Marit behaalde met 64.800 punten een bronzen medaille. Judith behaalde een vierde plaats met 66.900 punten en Tamira werd zesde met 61.400 punten. Anouk Maas heeft zich voor deze wedstrijd ziek afgemeld   In het tweede blok moesten springen: Lianne Wolters, Rachel Wegdam en Marisa Hasselo. Lianne behaalde in de klasse D junior een 8e plaats met 29.225 punten.

Lianne had haar dag niet en sprong beide keuze reeksen niet uit. Rachel werd met 65,100 punten derde en behaalde dus een bronzen medaille. Marisa Hasselo was in haar derde wedstrijd niet zo zenuwachtig als in de eerste wedstrijd.  Marisa werd tijdens de wedstrijd ziek en kon niet meedoen aan de wedstrijd, Zeker van plaatsing van de NK wedstrijd in Rotterdam zijn op dit moment Rachel Wegdam. Lianne Wolters en Lisanne van Krimpen. Van Marit ter Bogt is het nog niet zeker of ze ook geplaatst is, daar is een ex aequo.

Deze wedstrijd is zoals gezegd in Rotterdam en wordt gehouden op 15 juni in Ahoy en hiervan zullen we u ook verslag doen via de media en de website van Odival t.w. www.odival.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven