Op safari met muziekvereniging Euphonia

EIBERGEN – Op 9 maart zal de Koninklijk Onderscheden Muziekvereniging Euphonia Eibergen wederom haar voorjaarsconcert verzorgen. Het avondvullende programma zal in de Pickerhal te Eibergen worden gehouden en zal om 19.30 uur beginnen met alle leerlingen. Thema van de avond zal geheel in teken staan van Afrika. Elk onderdeel van de vereniging geeft op haar eigen wijze invulling aan dit thema.

Voor het jachthoornkorps zal dit een memorabele avond worden aangezien dit het laatste concert zal zijn voor het korps. Vanaf nu zal het jachthoornkorps verder gaan als drumfanfare. Jenne Broekgaarden heeft kosten nog moeite gespaard om speciaal voor het jachthoornkorps nog eenmaal een show te schrijven.

Het leerlingenorkest, percussiegroep en het orkest zullen de bezoekers muzikaal meenemen op een reis door Afrika en zij zullen worden ondersteund door de dans van mini- en majoretten. De toegang voor deze avond is geheel gratis en na afloop mag u een vrije gift geven ten behoeve van het Uganda project van Peter en Rieke Wissink.

Waarover u meer kunt lezen op de site van Euphonia www.euphoniaeibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven