RGV spring(st)ers zijn geplaatst voor NK

RUURLO – Maar liefst 7 individuele spring(st)ers en 6 synchroon paren van RGV hebben zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen die gehouden wordt op zaterdag 15 juni 2013. Afgelopen zaterdag 9 maart werd de 3e en tevens laatste plaatsingswedstrijd trampoline springen gehouden te Ermelo. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Een aantal was nog niet zeker van plaatsing en maakte een reële kans. Zij moesten dan wel een goede wedstrijd springen, want een klein foutje maken betekend vaak een aantal plaatsen zakken. Al het harde werken begint zijn vruchten af te werpen, de spring(st)ers kunnen steeds beter presteren als het erop aankomt. De oefeningen worden steeds stabieler, constanter en mooier. Dat is heel mooi om te zien.

De geweldige resultaten zien er als volgt uit: Synchroon: E jeugd gemengd: Ruth Harmens en Michelle van der Horst 1e en ook 1e in totaal. E pupillen gemengd: Merle Steger en Milou Stegers 1e en in totaal 2e D jeugd meisjes: Lotte de Vrught en Anne de Vrught 5e en in totaal 7e, Sterre Leussink en Juliet Nieuwenhuis 3e en in totaal ook 3e. D pupillen meisjes: Kim Boekelder en Linda Mietes 4e en in totaal 3e. C senior dames: Pien Meulenveld en Lisanne Klein Brinke 1e en in totaal ook 1e. C junior meisjes: Fréderique Mackaay en Marieke Winters 1e en in totaal ook 1e. C jeugd meisjes: Yasmin Fisser en Gina van den Brink 4 en in totaal ook 4e.

Individueel: Fréderique Mackaay eindigde op de 4e plaats totaal 4e en Yasmin Fisser de 5e plaats totaal 5e bij C Jeugd Meisjes. Bij de C junior meisjes pakte Pien Meulenveld goud totaal 2e en Marieke Winters brons totaal 1e. Lisanne Klein Brinke bleek wederom onverslaanbaar en eindigde op een 1e plaats bij C senior dames totaal 1e. Een 2e plaats was er voor Kim Boekelder bij de D pupillen meisjes totaal 2e. Bij de D jeugd meisjes werd Felicity Buffart 15e totaal 14e, Juliet Nieuwenhuis 13e totaal 15e, Anne De Vrught 12e totaal 23e, Lotte de Vrught 7e totaal 7e en Sterre Leussink 11e totaal 4e. Koen Winkelhorst pakte zilver bij de d jeugd jongens en in totaal staat hij 1e. Bij de E pupillen ll gemengd werd Yenthe de Rouw 5e en totaal 7e, Anne Ooijman 6e totaal 5e, Iris van der Horst 4e en totaal ook 4e, Harris pakte zilver en werd in totaal ook 2e. Merle Stegers werd 5e en totaal 6e, Milou Stegers 4e totaal 5e, Michelle van der Horst 7e totaal 4e bij de E pupillen l gemengd. Bij de E jeugd gemengd werd Liz Mombarg 7e en in totaal 7e, Ruth Harmens 5e en in totaal 5e.

De volgende paren zijn door naar het NK: Ruth Harmens en Michelle van der Horst, Sterre Leussink en Juliet Nieuwenhuis, Kim Boekelder en Linda Mietes, Pien Meulenveld en Lisanne Klein Brinke, Fréderique Mackaay en Marieke Winters, Yasmin Fisser en Gina van den Brink.

De volgende individuele spring(st)ers zijn door naar het NK: Fréderique Mackaay, Marieke Winters, Lisanne Klein Brinke, Kim Boekelder, Sterre Leussink, Koen Winkelhorst en Harris Pondes.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven