RGV spring(st)ers zijn geplaatst voor NK

Door Redactie op 11-03-2013

RUURLO – Maar liefst 7 individuele spring(st)ers en 6 synchroon paren van RGV hebben zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen die gehouden wordt op zaterdag 15 juni 2013. Afgelopen zaterdag 9 maart werd de 3e en tevens laatste plaatsingswedstrijd trampoline springen gehouden te Ermelo. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Een aantal was nog niet zeker van plaatsing en maakte een reële kans. Zij moesten dan wel een goede wedstrijd springen, want een klein foutje maken betekend vaak een aantal plaatsen zakken. Al het harde werken begint zijn vruchten af te werpen, de spring(st)ers kunnen steeds beter presteren als het erop aankomt. De oefeningen worden steeds stabieler, constanter en mooier. Dat is heel mooi om te zien.

De geweldige resultaten zien er als volgt uit: Synchroon: E jeugd gemengd: Ruth Harmens en Michelle van der Horst 1e en ook 1e in totaal. E pupillen gemengd: Merle Steger en Milou Stegers 1e en in totaal 2e D jeugd meisjes: Lotte de Vrught en Anne de Vrught 5e en in totaal 7e, Sterre Leussink en Juliet Nieuwenhuis 3e en in totaal ook 3e. D pupillen meisjes: Kim Boekelder en Linda Mietes 4e en in totaal 3e. C senior dames: Pien Meulenveld en Lisanne Klein Brinke 1e en in totaal ook 1e. C junior meisjes: Fréderique Mackaay en Marieke Winters 1e en in totaal ook 1e. C jeugd meisjes: Yasmin Fisser en Gina van den Brink 4 en in totaal ook 4e.

Individueel: Fréderique Mackaay eindigde op de 4e plaats totaal 4e en Yasmin Fisser de 5e plaats totaal 5e bij C Jeugd Meisjes. Bij de C junior meisjes pakte Pien Meulenveld goud totaal 2e en Marieke Winters brons totaal 1e. Lisanne Klein Brinke bleek wederom onverslaanbaar en eindigde op een 1e plaats bij C senior dames totaal 1e. Een 2e plaats was er voor Kim Boekelder bij de D pupillen meisjes totaal 2e. Bij de D jeugd meisjes werd Felicity Buffart 15e totaal 14e, Juliet Nieuwenhuis 13e totaal 15e, Anne De Vrught 12e totaal 23e, Lotte de Vrught 7e totaal 7e en Sterre Leussink 11e totaal 4e. Koen Winkelhorst pakte zilver bij de d jeugd jongens en in totaal staat hij 1e. Bij de E pupillen ll gemengd werd Yenthe de Rouw 5e en totaal 7e, Anne Ooijman 6e totaal 5e, Iris van der Horst 4e en totaal ook 4e, Harris pakte zilver en werd in totaal ook 2e. Merle Stegers werd 5e en totaal 6e, Milou Stegers 4e totaal 5e, Michelle van der Horst 7e totaal 4e bij de E pupillen l gemengd. Bij de E jeugd gemengd werd Liz Mombarg 7e en in totaal 7e, Ruth Harmens 5e en in totaal 5e.

De volgende paren zijn door naar het NK: Ruth Harmens en Michelle van der Horst, Sterre Leussink en Juliet Nieuwenhuis, Kim Boekelder en Linda Mietes, Pien Meulenveld en Lisanne Klein Brinke, Fréderique Mackaay en Marieke Winters, Yasmin Fisser en Gina van den Brink.

De volgende individuele spring(st)ers zijn door naar het NK: Fréderique Mackaay, Marieke Winters, Lisanne Klein Brinke, Kim Boekelder, Sterre Leussink, Koen Winkelhorst en Harris Pondes.

 

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->