Talenten gezocht voor Open Mic(rofoon)

BORCULO – Na het grote succes van de afgelopen twee jaren organiseren de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo en Vrienden van Borculo Live voor de derde keer een Open Mic(rofoon) op Koninginnedag. In navolging van de Vrienden van Borculo Live tijdens het jaarlijkse Septemberfeest, speelt de organisatie in op de behoefte om (jong) talent ook in het voorjaar een kans te geven zich te laten zien en horen.

Wil je meedoen? En wil je dat graag een keer doen met een hele goede band? Pak dan nu die kans en geef je voor 15 april op bij Petra van Weelden via [email protected]. Vanaf 15.30 uur (na de kroning) kun je dan een zelf uitgekozen nummer laten horen. Je wordt begeleid door een professionele band. Succes gegarandeerd. Het belooft weer een spetterende middag/avond te worden.

De band: Jeroen van der Ley (bas), Rob Jansen (drums),  Gerd Nijen Es (toetsen) Henk Hulshof (gitaar) Merel Komen (zang en presentatie). De middag wordt georganiseerd op de parkeerplaats aan de Kerkstraat in het centrum van Borculo van 15.30 tot ca. 20.30 uur. Goede muziek, veel talent en veel lol, daar gaan we voor.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven