Uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Hierbij uitslagen van leden van de Molenruiters Rekken. Pony’s Dressuurwedstrijd Saasveld M1 dressuur cat. C 1e Karlijn olde Kieverink met Cesar   Paarden Dressuurwedstrijd te Vragender L1 dressuur 2x 1e Diane Willemsen met Don F.K.   L2 dressuur 2x 1e Renske Luttinkholt met Zorranels   Z2/ZZ licht 4e Saskia Leusink met Varola   Paarden Dressuurwedstrijd te Vorden Z2/ZZ licht 2e Saskia Leusink met Varola   Paarden Springwedstrijd te Raalte Z springen 5e Vera Abbink met Wananta

De Haarlose amazone Myrthe Dijks, lid van Lr. Ruurlo, deed goede zaken in Vragender en Didam. Afgelopen vrijdag kwam zij aan de start tijdens het dressuurconcours in Vragender met 2 paarden. Met Ungaro zette zij de gecombineerde ZZ-Licht/Z2 op naam met maar liefst 67,43%. In de Z1 rubriek won ze met Ace een 4e prijs met 216 punten. Vandaag, zondag, nam ze Ungaro mee naar Didam. De combinatie behaalde 2 maal een eerste plaats met 66,85% in de klasse ZZ-Licht.

Hamelandse Ruiters: Afgelopen weekend kwam Sanne Bolster met haar paard Amaryllis aan start in Vragender. Ze behaalden in de klasse Z1 213 punten waarmee ze een 6e plaats in ontvangst mocht nemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven