Uitstekende overwinning Prinsen/Urlive.tv

HAARLO – De Haarlose driebandenspelers van HCR Prinsen/Urlive.tv hebben een uitstekende 8-0 overwinning geboekt op Constructor Staalbouw uit Warmenhuizen. Het team van de Dierense captain Michel van Silfhout begon uitstekend aan de wedstrijd zelf won hij in 58 beurten van Henny Wezenbeek, 45-30, en Raymund Swertz had geen enkele moeite met Wim Stroet die Peter Vlaar verving. Van Silfhout stond halverwege nog met een moyenne van 1 te spelen, maar moest dat resultaat uiteindelijk toch prijsgeven.

Swertz kende wel een moeilijke start, had in 26 beurten slechts 23 caramboles gemaakt maar had een prima finish, want hij had voor het restant slechts 9 beurten nodig. Stroet kwam niet verder dan 19 caramboles. Dave van Geel, die de laatste wedstrijden niet wist te winnen, maakte het karwei definitief af door Henk Overmars met een 45-10 nederlaag in 32 beurten naar huis te sturen. Van Geel begon uitstekend, nam resoluut het initiatief en scoorde in de eerste drie beurten dertien caramboles.

Markus Galla had het tegen Jan Posthumuis een stuk moeilijker. Posthumuis leek na 33 beurten de buit al binnen te hebben, hij stond op 44 caramboles en Galla op 36, maar de Duitser herpakte zich op het goede moment en trok met series van 2, 3 en 4 caramboles toch nog aan het langste eind.

Garage Verbrugge, dat zaterdag ook met 8-0 had gewonnen, gaat na 18 gespeelde wedstrijden aan de leiding met 25 punten, evenveel als BC Capelle, maar dit team heeft een wedstrijd minder gespeeld. HCR Prinsen/Urlive.tv is derde met 24 punten eveneens uit 17 gespeelde wedstrijden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven