Verslag Dynamo D1- Apollo Borne D2

NEEDE – De dames van Dynamo zijn in een fase beland waarin elk punt welkom is. Met nog maar een paar wedstrijden te gaan zullen alle zeilen bijgezet dienen te worden om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Tegen Apollo kon een stap in de goede richting gezet worden, mede omdat Apollo maar 2 plaatsen boven Dynamo stond. In de 1e set kon Dynamo vooral in het begin van de set goed mee komen, toch was het Apollo die de set met dikke cijfers won, 15-25. De 2e set gaf een zelfde verloop in het begin ging het gelijk op, daarna gaf Apolle gas bij en liepen ze weer weg 19-25.

Met enkele wissels in de 3e set proberen wat te forceren, Dynamo startte goed, had daarna een mindere midden fase(14-24)om aan het eind zich toch terug te knokken en zelfs op set point te komen. Het mocht helaas niet zo zij en de set ging alsnog naar Apollo met 26-28. Toch gaf dit slot een goed gevoel en we begonnen waar we geëindigd waren.

Mooie verdedigende acties werden afgewisseld met goed aanvallend werk, Dynamo hervond zich en speelde de laatste set Apollo van de vloer, 25-14. Wedstrijd verloren maar toch een punt gepakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven