Voorverkoop Herman van Veen is gestart

EIBERGEN – De VVV in Eibergen start vanaf 28 maart de ticketverkoop voor het concert van Herman van Veen op zaterdag 31 augustus in Openluchttheater Eibergen. Van Veen stelt voor dit twee uur durende concert een speciaal programma samen die hij de titel ‘Herman van Veen, Op Maat, een openluchtconcert’ meegeeft. Er is een bijzondere band tussen Herman van Veen en Eibergen. In 2004 gaf hij een gedenkwaardig optreden in het openluchttheater. Tijdens de voorstelling barstte er een wolkbreuk los. De duizend bezoekers kropen tegen elkaar onder honderden paraplu’s. Het maakte iets magisch los bij zowel publiek als Van Veen.

De kunstenaar en chansonnier verbond in 2009 zijn naam als ambassadeur aan een grote donateursactie om het theater nieuw leven in te blazen. Het optreden is ook bijzonder omdat Herman van Veen door zijn populariteit in het buitenland niet vaak in Nederland te zien is. Van Veen wordt tijdens het optreden bijgestaan door zijn vaste groep muzikanten.

Kaarten kosten 25 euro per stuk, exclusief  €1,10 servicekosten. Tickets zijn ook online te koop op www.openluchttheatereibergen.nl  Het optreden begint om 20.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven