Wedstrijdverslag Wevo D1-Dynamo D1

NEEDE – Afgelopen zaterdag moesten we uit tegen de koploper in Weerselo. Dynamo had dit keer Kim Niemeijer uit D2 mee voor op de Libero positie. Tevens begon coach Oonk met de 17 jarige Marjolein Reinderink op de spelverdeler positie. Beide jonge speelsters kunnen terug kijken op een goede wedstrijd want Dynamo pakte brutaal de 1e set met 21-25.

Het was vooral de mentaliteit waarmee gevolleybald werd en natuurlijk een klein beetje geluk waardoor de Needse equipe de set binnen sleepte. In de 2e set konden de dames uit Neede het niveau lang vasthouden en ging de set gelijk op, toch was het Wevo dat minder fouten maakte en de set won met 25-18. Wevo was in de 3e set duidelijk de betere en liet zien waarom ze koploper zijn, met vooral veel blokballen door hun lange speelsters op mid wonnen ze de set met 25-13.

Dynamo gaf zich nog niet gewonnen en alles werd nog uit de kast gehaald om te kijken of er nog een punt inzat, helaas mocht het niet baten en ging ook deze set en de wedstrijd naar Wevo met 25-17.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven