Zilver voor turner Johannes Koopmans

EIBERGEN – De keuze turners van Odival hebben hun tweede wedstrijd NTS divisie 1 tot en met 3 geturnd in de sporthal van de KNGU in Beekbergen. Deze halve finale werd georganiseerd door de Technische Commissie Turnen Heren van District Oost in samenwerking met Borne ‘28. Voor Odival kwamen in de eerste wedstrijd van deze halve finale uit: Nordin Boeijink en Luc Veneberg. Nordin en Luc turnen in de klasse NTS Jeugd niveau 10 en doen dit jaar voor het eerst mee in de NTS keuze oefenstof. In deze klasse waren 24 turners ingeschreven en er was daarom ook veel concurrentie voor de beide turners ven Odival. Nordin Boeijink behaalde een 13e plaats met een totaalscore van 52.90 punten. Luc Veneberg behaalde een 15e plaats met een totaalscore van 52.55 punten. Daarmee haalde Luc zijn totaalscore met 7.10 punten omhoog ten opzichte van de vorige wedstrijd.

In de tweede wedstrijd moesten voor Odival turnen: Johannes Koopmans, Jan Willem ten Hag en Yorick Versteegen.  In deze wedstrijd moesten Johannes en Yorick verplicht een niveau hoger turnen dan het vorige seizoen 2011-2012. Johannes turnt niveau Junior II NTS 7 en behaalde met een totaalscore van 58.55 punten een zilveren medaille.

Op sprong behaalde Johannes een eerste plaats met 12.35 punten. Yorick turnt Junior II niveau 8 en werd 4e met 62.95 punten. Jan Willem ten Hag is de jongere in deze wedstrijd en turnt Junior I niveau 8. Jan Willem behaalde een 7e plaats met een totaalscore van 58.30 punten. Jan Willem behaalde op sprong een 3e plaats met 12.20 punten.

Plaatsing voor de finale in Assen wordt later bekend gemaakt. Deze wedstrijd wordt op 20 april 2013 in Assen gehouden en daarvan zullen we u zeker op de hoogte houden op de website van Odival Eibergen t.w. www.odival.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven