Alle uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslag Pasruiters Neede: De pasruiters hebben dit weekend zeer goed gepresteerd tijdens de samengestelde wedstrijd in Markelo. Dit is een wedstrijd bestaande uit een dressuur proef een spring parcours en een cross, Hier werd Joey Groot Bramel 1 ste met Asanta  in de klasse B pony ‘s. Bij de paarden werd Mayke Rexwinkel met Grover 3 de in de klasse B en Johnny Voogd met Cillia B 2 de in de klasse L. Tenslotte was  er ook nog een 4 de prijs voor Wouter Hermelink met Arendsoog in de klasse M. Ook was er ook het 1 ste buiten concours van het seizoen in Vorden. In de dressuur werd Nathasja te Brinke met Camalitto 3 de in de L1 dressuur met 195 punten. Chantal Nijhof met Lucky werd 2 de in de klasse B cat. ABmet 186 punten. Bij het springen was een 4 de prijs voor Esmee Tijdhof met Daily Sunshine in de klasse B cat. abc.

Molenruiters Rekken: Concours te Vorden, afgelopen weekend.   Pony’s B dressuur 2e en 3e Femke te Woerd met Magic   Paarden dressuur M1 dressuur 2e Annemarie Kroekenstoel met Mayday 3e Chantal Leusink met Varon   Z2 dressuur 2e Saskia Leusink met Varola en in de FINALE klasse Z1/Z2 ook 2e Saskia Leusink met Varola   Springen paarden B springen 5e Saskia Leusink met Elvaro   L springen Chantal Leusink met Sarissa   ZZ springen 3e Chantal Leusink met Varon

Bij deze de uitslagen van de Hamelandse ruiters van afgelopen weekend: Afgelopen weekend vond de eerste outdoorwedstrijd van het seizoen weer plaats in Vorden. Diverse leden van de Hamelandse Ruiters vielen hier in de prijzen. In het springen werd Jesse Drent met Carino tweede in de klasse B. Kim van de Esschert en Donna Perina namen een achtste prijs in ontvangst in de klasse L springen. Tevens werd Kim van de Esschert tweemaal vierde met Cliff in de klasse M2 dressuur.

Rita Ligtenbarg en Use it behaalden in deze klasse een vijfde plaats. Sanne Bolster en Amaryllis werden tweede en derde in de klasse Z1 dressuur. In de klasse B dressuur was er een tweede prijs voor Belinda Brinke en haar paard Charmant. Chantal Nijland en Cheyenne Pepper debuteerden in de klasse M1 dressuur en mochten een tweede en zesde prijs in ontvangst nemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven