Alle uitslagen paardensport in Berkelland

Door Redactie op 08-04-2013

NEEDE – Uitslag Pasruiters Neede: De pasruiters hebben dit weekend zeer goed gepresteerd tijdens de samengestelde wedstrijd in Markelo. Dit is een wedstrijd bestaande uit een dressuur proef een spring parcours en een cross, Hier werd Joey Groot Bramel 1 ste met Asanta  in de klasse B pony ‘s. Bij de paarden werd Mayke Rexwinkel met Grover 3 de in de klasse B en Johnny Voogd met Cillia B 2 de in de klasse L. Tenslotte was  er ook nog een 4 de prijs voor Wouter Hermelink met Arendsoog in de klasse M. Ook was er ook het 1 ste buiten concours van het seizoen in Vorden. In de dressuur werd Nathasja te Brinke met Camalitto 3 de in de L1 dressuur met 195 punten. Chantal Nijhof met Lucky werd 2 de in de klasse B cat. ABmet 186 punten. Bij het springen was een 4 de prijs voor Esmee Tijdhof met Daily Sunshine in de klasse B cat. abc.

Molenruiters Rekken: Concours te Vorden, afgelopen weekend.   Pony’s B dressuur 2e en 3e Femke te Woerd met Magic   Paarden dressuur M1 dressuur 2e Annemarie Kroekenstoel met Mayday 3e Chantal Leusink met Varon   Z2 dressuur 2e Saskia Leusink met Varola en in de FINALE klasse Z1/Z2 ook 2e Saskia Leusink met Varola   Springen paarden B springen 5e Saskia Leusink met Elvaro   L springen Chantal Leusink met Sarissa   ZZ springen 3e Chantal Leusink met Varon

Bij deze de uitslagen van de Hamelandse ruiters van afgelopen weekend: Afgelopen weekend vond de eerste outdoorwedstrijd van het seizoen weer plaats in Vorden. Diverse leden van de Hamelandse Ruiters vielen hier in de prijzen. In het springen werd Jesse Drent met Carino tweede in de klasse B. Kim van de Esschert en Donna Perina namen een achtste prijs in ontvangst in de klasse L springen. Tevens werd Kim van de Esschert tweemaal vierde met Cliff in de klasse M2 dressuur.

Rita Ligtenbarg en Use it behaalden in deze klasse een vijfde plaats. Sanne Bolster en Amaryllis werden tweede en derde in de klasse Z1 dressuur. In de klasse B dressuur was er een tweede prijs voor Belinda Brinke en haar paard Charmant. Chantal Nijland en Cheyenne Pepper debuteerden in de klasse M1 dressuur en mochten een tweede en zesde prijs in ontvangst nemen.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->