Alle uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Hierbij enkele uitslagen van leden van R.v de Molenruiters Rekken   Rapides springdag Haaksbergen woensdag 17 april springen pony’s B cat. A 1e Karlijn Olde Kieverink met Macho Concours te Diepenheim paarden M1 dressuur 4e en 6e Annemarie Kroekenstoel met Mayday

Pasruiters: Uitslagen Haaksbergen en Diepenheim Op een springwedstrijd in Haaksbergen is Joey Groot Bramel met Asanta 1 ste geworden in het L springen. In  Diepenheim was dit weekend een concours Hippique. Chantal Nijhof behaalde met Lady een 2 de prijs in de B cat AB dressuur. Voor Esmee Tijdhof met Daily Sunshine was er een 3 de plaats in de B cat. C  Yvet Nijhof werd 2 de in de L1/ L2 cat AB. En Nadie Thuinte was met Royal Collection Nozy Girl  2 keer 3 de in de klasse L1. Harm Rexwinkel heeft met zijn paard Grover de 1 ste prijs in het M springen gehaald tijdens de senioren wedstrijd in Diepenheim.

Afgelopen weekend werd er door diverse leden van de Hamelandse Ruiters goed gepresteerd in Diepenheim. Sanne Bolster en haar paard Amaryllis wisten maar liefst beide Z proeven te winnen. Kim van de Esschert werd met Cliff tweede in de klasse M2 dressuur. In dezelfde klasse was er voor Rita Ligtenbarg en Use It een derde plaats. Chantal Nijland en Cheyenne Pepper werden vijfde in de klasse M1 dressuur. Angela Snijder en haar paard Zina mochten een derde prijs in de klasse L1 in ontvangst nemen. Belinda Brinke en Charmant behaalden een eerste en vijfde plaats in de klasse B dressuur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven