Concordia presenteert voorjaarsconcert

BELTRUM – Muziekvereninging Concordia uit Beltrum presenteert op zaterdag 27 april haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar gaan we ‘back-to-basic’, oftewel een concert met uitsluitend deelname van het muzikale talent van Concordia. Het betreft een showconcert waar u als bezoeker mee zult vliegen met  ‘Concordia Airlines’ naar diverse eindbestemmingen die onze aardbol te bieden heeft. U vliegt mee van Azië naar Amerika en we zullen diverse pitstops maken in onder andere Europa om te onderzoeken welke muziek deze werelddelen zo typeert. Uiteraard zullen wij veilig huiswaarts keren naar ons vertrouwde Nederland en de avond met Hollandse meezingers knallend af te sluiten.

Het A-orkest onder leiding van Henk Jan Heijnen, het  Leerlingenorkest onder leiding van Bas Konings en de slagwerkgroep en jeugdslagwerkers onder leiding van Kevin Tolkamp,  zal zich ten gehore brengen met onder andere de werken ‘Windows of the world’ van Peter Graham en ‘Mont-Blanc’ van Otto M. Schwarz.  Voor de slagwerkgroep is dit het eerste concert in Beltrum met hun nieuwe instructeur Kevin Tolkamp.

Het concert op 27 april begint om 20:00 uur Sporthal ‘De Sonders’ te Beltrum en de zaal is geopend vanaf 19:30. De kaartverkoop van het concert is inmiddels gestart. Deze reis wilt u niet missen dus koop snel uw toegangskaart bij Coop supermarkt of Dute te Beltrum om aan boord te gaan van deze vlucht voor slechts €5,-.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven