Deegens is Vice-President biljartbond

HAARLO – De 64-jarige Bennie Deegens uit Haarlo is tijdens de Europese kampioenschappen in het Duitse Brandenburg aan de Havel verkozen tot Vice-President van de Europese Biljart Bond, de CEB. Van de zeventig stemmen wist hij alle stemmen op zich te verenigen. Deegens die zijn sporen binnen de biljartsport ruimschoots heeft verdiend, zowel op organisatorisch als bestuurlijk, was erg blij met zijn verkiezing en benoeming. “Ik denk dat ik op de juiste plek ben aangeland willen we de klassieke spelsoorten nog op de kaart houden.

Voor de komende tien jaar staat het vast op de biljartkalender, maar als het aan mij ligt moet dit oneindig worden. Naast vele belangrijke zaken zal dit één van mijn belangrijkste pijlers worden”.

Deegens, momenteel in Brandenburg eindverantwoordelijk voor het wedstrijd gedeelte van het EK, vindt dat niet alleen voor hemzelf een mooie benoeming is, maar ook voor Nederland. Deegens heeft onlangs aangekondigd te stoppen als teammanager van Etikon, maar zal niet alleen op Europees en landelijk actief blijven, maar ook binnen het biljartmekka van Nederland, Haarlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven