Extra opgaveavond voor Walhallakamp

BELTRUM – Aanstaande vrijdagavond 3 mei tussen 19.00 en 20.00 hebben alle jongeren met de leeftijd van 12 t/m 15 jaar uit Beltrum en omstreken nog een extra kans om zich op te geven voor het Walhallakamp van 2013. Het Walhallakamp is een initiatief dat gesteund wordt door het SJB (Stichting Jongerenwerk Beltrum). Het is een zomerkamp dat jaarlijks georganiseerd wordt in de eerste week van de schoolvakantie. Dit jaar is dat van zondag 14 juli tot en met vrijdag 19 juli. Het kamp gaat dit jaar naar Doesburg, waar een mooie grote blokhut staat te wachten.

De twaalfkoppige leiding zal er ook dit jaar weer voor zorgen dat het een onvergetelijke week wordt waarin veel leuke activiteiten worden aangeboden. Overdag zullen we o.a. een keer naar de stad gaan om stadspelen te doen en natuurlijk ook om even te shoppen, daarnaast wordt er ook een zeskamp georganiseerd met o.a. een buikschuifbaan. ‘s Avonds zijn er vaak shows of thema-avonden, met thema’s als ‘Proud to be fout’ of ‘Casino-night’.

Activiteiten als een spannende spooktocht en met mooi weer zwemmen mogen natuurlijk ook niet ontbreken deze week. De leiding is al weer volop bezig met het voorbereiden van deze week en hoopt natuurlijk op veel opgaven. Mocht jij je nog niet hebben opgegeven, kom dan vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 naar dorpshuis de Wanne in Beltrum en geef je op.

De kosten voor de hele week zijn 90,- en deze moet worden voldaan tijdens het opgeven

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven