Gemeente houdt infoavond over inbraken

BORCULO – Maandag 15 april organiseert de gemeente in het gemeentehuis in Borculo een informatieavond over woninginbraak in Berkelland. Inloop vanaf 19.00 uur (aanvang 19.30 uur). Het afgelopen jaar is het aantal woninginbraken in Berkelland behoorlijk gestegen. Om die reden worden bewoners van plekken waar veel inbraken hebben plaatsgevonden uitgenodigd om deze avond te komen bezoeken.

Ook andere belangstellenden zijn welkom en kunnen zich aanmelden via: [email protected]  of bellen met 0545-250 250. Vermeld hierbij uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer en geef aan of u alleen of met twee personen komt. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De avond wordt in samenwerking met het Beveiligingscentrum Wageningen georganiseerd, het beveiligingscentrum zal een presentatie geven waarin wordt ingegaan op voorbeelden van woninginbraak, de frequentie van woninginbraak, veilig gedrag in en om het huis, beveiliging van uw woning en wat u zelf kunt doen om woninginbraken tegen te gaan.

Ook zal het erkende PKVW-bedrijf De Berkelvesting aanwezig zijn om u uitleg te geven over de beveiliging van uw woning volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven