HCR Prinsen/Urlive.tv volop in de race

HAARLO – De Haarlose driebandenspelers van HCR Prinsen/Urlive.tv hebben in Alblasserdam op een vrij eenvoudige wijze een 0-8 overwinning behaald op de nummer laatst in de eerste divisie, HWA/Hordijk Biljart artikelen en doen door deze overwinning nog volop mee in de race om de titel in de eerste divisie poule B. Captain Michel van Silfhout en Raymund Swertz legden in de eerste twee partijen al de basis voor deze ruime overwinning.

Van Silfhout versloeg Jan van Krimpen in 56 beurten met 33-45 en de Noord-Limburger Swertz won in 35 beurten van Ad Finmans met 20-45. In het tweede deel van deze éénzijdige wedstrijd maakten Markus Galla en kopman Dave van Geel het karwei af. De Duitser Galla won in 32 beurten met 21-45 van Wilfried van Beek en Dave van Geel had als enige de meeste moeite om zijn tegenstander te verslaan.

Uiteindelijk lukte dat na 52 beurten met 41-45. Het team van captain van Silfhout heeft nu één punt meer als Garage Verbrugge en BC Capelle, 26 uit 18 gespeelde wedstrijden, maar deze laatste zou bij winst tegen Derks Optiek alleen aan de leiding gaan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven