Inschrijving zomeravondvoetval gestart

EIBERGEN – De zomermaanden zitten er weer aan te komen en het is dus weer tijd om te beginnen met de voorbereidingen van het zomeravondvoetbal. Voetbalteams die willen voetballen bij zomerse temperaturen, op mooie groene velden en in een gezellige ambiance kunnen zich vanaf nu inschrijven. Dit jaar wordt het toernooi voor de 47e keer gehouden. Inschrijving is mogelijk voor elftallen van bedrijven, horeca, buurten, jongeren, families en vriendenteams. In een team mogen niet meer dan vier spelers in het veld staan die in competitieverband uitkomen in een eerste elftal van een voetbalvereniging.

De wedstrijden worden gespeeld om en om gespeeld op in Eibergen en Haarlo in de periode van donderdag 23 mei 2013 tot en met de finales die voorlopig zijn vastgesteld op zaterdag 29 juni 2013.

Er wordt in de planning van de wedstrijdschema voor zover mogelijk rekening gehouden met nacompetitie verplichtingen. Poulewedstrijden zonder buitenspel: De organisatie wil het toernooi 2013 gebruiken voor een pilot “voetbal zonder buitenspel”. Geen buitenspel betekent minder discussie en (nog) meer voetbalplezier? Het is de bedoeling om de poulewedstrijden zonder de regel van buitenspel te spelen, de finalewedstrijden zullen wel met de buitenspelregel plaatsvinden.

Samen met de deelnemende teams, de scheidsrechters en grensrechters zal na afloop van het toernooi deze pilot worden geëvalueerd om te bepalen of dit in de komende jaren een vervolg krijgt. Inschrijving en verdere informatie is tot en met 5 mei a.s. mogelijk bij: Ruud Hilhorst, telefoon (0545) 27 44 30 en e-mail [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven