Jeugdorkest treedt voor de eerste keer op

HAARLO – Op zondag 21 april geeft muziekvereniging De Eendracht uit Haarlo haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Tijdens dit concert treedt het jeugdorkestje van De Eendracht voor  de eerste keer op. Het concert start om 10.30 uur bij HCR Prinsen in Haarlo. De entree is gratis.

De malletband, het orkest en de majorettes verzorgen een afwisselend programma met onder andere muziek van Queen, Robbie Williams en The Jackson 5. Tijdens dit concert treedt ons jeugdorkestje voor de eerste keer op. Ook de blokfluitgroep is onderdeel van deze ochtend. Vorig jaar bestond De Eendracht 90 jaar. Als jubileumgeschenk overhandigde de supporterscommissie tijdens het jubileumconcert in november 2012 een bijdrage voor de opzet van een jeugdorkest. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst; met dit mooie cadeau hebben we de volgende stap heeft gezet naar het 100-jarige bestaan van onze vereniging!

In januari is dit nieuwe onderdeel van De Eendracht gestart. Gerben van Lochem, de dirigent van het harmonieorkest, leidt deze groep van vijf enthousiaste jonge leden.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven