Prinsen/Urlive.tv nog niet uitgeschakeld

HAARLO – De driebandenspelers van HCR Prinsen/Urlive.tv hebben ondanks de remise in Bakel tegen Melis Handelsonderneming, de titel kansen nog niet verspeeld, want BC Capelle verloor zondagmiddag verrassend met 6-2 van de Liefhebber. De ploeg van captain Dave van Geel, die Michel van Silfhout verving die in Brandenburg is voor het EK, keek na twee partijen al tegen een 4-0 achterstand aan. Raymund Swertz, die niet slecht begon, kreeg in de eindfase in de partij tegen Roger de Kleine een serie van zes caramboles te verwerken, maar kon dat niet meer goed maken en verloor in 47 beurten met 45-42. Markus Galla begon tegen Peter Heerkens goed, maar halverwege de partij begon de Duitser teveel fout maken, waardoor ook deze partij na 53 beurten met 45-40 naar de thuisclub ging.

Het was toen zaak voor Carsten Lässig en Dave van Geel hun partijen wel tot een goed einde te brengen. Lässig begon tegen Frank Dielis goed, zakte daarna wat weg, maar wist uiteindelijk de partij na 49 beurten met 42-45 naar zich toe te trekken. Van Geel kwam tegen Lesley van Neyen al snel op een grote voorsprong en had toen geen enkele moeite om de punten binnen te halen. Het werd na 36 beurten 24-45 voor de captain. “Het is wel jammer, dat wij door dit puntverlies alles niet meer in eigen hand hebben.

Met drie teams die strijden voor de titel kan het natuurlijk wel alle kanten op”, aldus een toch wel lichtelijk teleurgestelde Dave van Geel. Met de laatste speelronde, volgende week zondag, voor de boeg, gaat Garage Verbrugge aan de leiding, gevolgd door HCR Prinsen en als derde staat nu BC Capelle.

Alle drie teams hebben 27 punten, maar het percentage van de ploeg uit Sluiskil is een fractie beter dan die van de overige twee teams. HCR Prinsen/Urlive.tv speelt zondag thuis tegen Jan Brock Amusement uit Daarlerveen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven