Programma koninginnedag in Borculo

BORCULO – Waar is het oranjefeest in Borculo? Op de parkeerplaats aan de Kerkstraat en de omliggende straten. Caronline Geverink: ”Wij zorgen voor schermen en beeld zodat u onder het genot van een kopje koffie of thee met oranjesoesje of een drankje niets mist van de belangrijke gebeurte- nissen in Amsterdam.”

Oranje kindermarkt (10.00 – 12.30 uur): Voor kinderen tot en met de basisschoolleeftijd. De kinderen mogen alleen eigen spulletjes verkopen, zoals niet meer gebruikt speelgoed, kindertijdschriften, kinderboeken, puzzels of dingen die ze zelf hebben gemaakt. Het liefst zo veel mogelijk spulletjes die oranje van kleur zijn of een “oranje gevoel” geven. Tips nodig? Zie onze website www.oranje-borculo.nl. Voor elke kleine “marktkoopvrouw” of “marktkoopman” is er een zakje snoepgoed. Bovendien zal een jury beoordelen wie de beste drie verkopers of verkoopsters zijn. De prijsuitreiking is om ca. 12.35 uur. Ook wordt dan de prijswinnaar van de ballonnenwedstrijd van het afgelopen Septemberfeest bekend gemaakt. Mega stormbaan en kanoën (13.00 – 18.00 uur).

Open Mic (15.30 – 20.30 uur): Georganiseerd door de organisatie van de Vrienden van Borculo Live. Borculose talenten, die zich hiervoor hebben opgegeven, veroveren het podium en worden daarbij begeleid door professionele muzikanten. De bandleden zijn: Jeroen van der Ley, bas. Henk Hulshof, gitaar. Rob Jansen, drums. Gerd Nijen Es, toetsen. Merel Koman, presentatie en zang. De band zal zelf ook een spetterend optreden verzorgen.

Lampionoptocht (20.30 uur): Voor kinderen van de groepen 1 t/m 4 van de basisscholen. Vertrek vanaf de parkeerplaats aan de Kerkstraat. Maar er is  meer. Al vanaf 10.00 uur kun je springen op een luchtkussen, is er een schminkhoek, zijn er speciale oranje ballonnen (allemaal gratis) en gezellige zitjes waar een drankje en een hapje kan worden genuttigd.

Ook is er een suikerspin- en snoepkraam. Om 11.00 uur optredens van LG Dance. Verder kun je vanaf 13.00 uur dollen op de megastormbaan en kanoën op de Berkel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven