RGV jongens zetten prima prestatie neer

RUURLO – Voor deze finalewedstrijd van de voorgeschreven oefenstof hadden voor de RGV vier jongens zich geplaatst. Bram Smalen, Tom van Duren, Tom Mulling en Thomas Schepers mochten een gooi doen naar het districtskampioenschap. Deze Duo-districtsfinale werd gehouden in Rijssen en in de sporthal De Stroekeld. In de eerste wedstrijd kwamen Bram Smalen en Tom van Duren in actie. Deze jongens kwamen uit in de categorie junior 1 niveau 11. Hierin heeft Bram Smalen een 2e plaats behaald en Tom van Duren werd uiteindelijk 4e, met een puntentotaal van respectievelijk 111,36 en 109,12. Bram scoorde goed op ringen en sprong, waar hij een 1e plek kon noteren en wat de basis vormde voor zijn tweede plaats. Tom kon zich op brug nog naar een 2e plaats turnen, maar haalde niet zijn niveau op de overige toestellen.

De derde wedstrijd was het de beurt aan Tom Mulling en Thomas Schepers. Helaas kon Tom Mulling niet deelnemen aan deze wedstrijd omdat hij dezelfde week een blessure op had gelopen. Thomas Schepers kwam wel uit in de categorie instap niveau 12. In een groot deelnemersveld van 17 turners kwam Thomas uiteindelijk tot een knappe 8e plaats, waardoor hij de plaatsing voor de landelijke finale net mis liep. Een goede wedstrijd van Thomas werd beloond met een puntentotaal van 110,88, waar hij goed scoorde op voltige en rekstok.

Een prima prestatie van deze jongens in Rijssen! Voor de jongens was dit de laatste wedstrijd van het seizoen en kunnen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer starten.