Schuurman BZC wint in Dordrecht

BORCULO – Zaterdagavond 13 april speelden de heren van Schuurman BZC een late uitwedstrijd tegen MNC Dordrecht. De wedstrijd in Dordrecht startte pas tegen 21:30 u. vanwege kampioensfestiviteiten van een ander team. BZC aanvoerder Otto Frikk maakte zijn rentree in het team na een periode van afwezigheid door een blessure. Het Achterhoekse team had moeite om op gang te komen, maar stelde in de tweede en derde periode de overwinning zeker tegen Dordtenaren.

Bij Schuurman BZC was Thomas Lucas met 4 doelpunten erg productief, maar jammer genoeg moest hij na overtreding in de derde periode verder op de kant zitten. Inmiddels is bekend dat MNC Dordrecht ook de tegenstander is in de eerste ronde van de play offs om het landskampioenschap, omdat het team als achtste in de reguliere competitie is geeindigd.

De laatste competitieronde wordt gespeeld op zaterdag 20 april, waarin Schuurman BZC thuis speelt in Borculo tegen PSV uit Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in zwembad ’t Timpke en begint om 20:00 uur.  De eerste play off wedstrijd tegen Dordrecht wordt gespeeld op woensdag 1 mei 2013 om 20:00 in Borculo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven