Schuurman BZC wint ook thuis van PSV

Zaterdagavond  20 april heeft het team van Schuurman BZC ook de thuiswedstrijd tegen PSV met ruime cijfers gewonnen. In eerste periode speelden de BZC-ers zich vrij gemakkelijk naar een 4-1 voorsprong, maar het team gaf de tegenstander in de tweede periode de gelegenheid om terug te komen, omdat er niet goed werd verdedigd. Vervolgens bleek in de laatste twee periodes, dat de Achterhoekers beschikken over  sterker team, want deze periodes werden afgesloten met de standen 6-3 en 7-3.

Lars Gottemaker en Lars Reuten wisten in deze wedstrijd beiden zeven keer het doel te vinden. Dit was de laatste wedstrijd in de reguliere competitie, waarin Schuurman BZC met een afgetekende voorsprong eindigde op de eerste plaats.  Het team gaat zich de komende week voorbereiden op de play offs om het landskampioenschap, die starten op woensdag 1 mei aanstaande.

Schuurman BZC speelt dan tegen MNC Dordrecht, dat als nummer acht eindigde. De wedstrijd begint om 20:00  uur en wordt gespeeld in zwembad ’t Timpke in Borculo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven