Top-dj Gerard Ekdom komt naar Reurpop

RUURLO – De vijfkoppige band “Proper Outfit”, waarvan de meeste leden uit de regio komen, bestaat uit Debby Eijsink, Chantal Garstenveld, Rick Wiegerinck, Nick Volwater en Tom Kamperman. Ondanks de jonge leeftijd van de band(leden) is hun ster niet rijzende. Nee deze schiet werkelijk als een komeet de lucht in. Binnen no-time veroveren ze de Nederlandse festivals en hitlijsten. Een aantal jaren geleden kwamen ze via een contest van Ongekent Talent terecht op het Fijnproevers podium van de Zwarte Cross. Tevens speelden ze dat weekend op het hoofdpodium en de ochtendshow van 3FM-dj Giel Beelen.

Dit radio-optreden zorgde ervoor dat ze samen gingen werken met producer Holger Schwedt en zo kwam hun carrière in een gigantische stroomversnelling. Een tijdje geleden werd de band uiteroepen tot ‘3FM Serious Talent en de debuutsingle ‘BFF’ en bijbehorende videoclip zijn al veel gedraaid op de landelijke radio- en televisiestations. Onlangs verscheen de nieuwe single ‘Move On’ en ook deze wordt goed opgepikt door de landelijke media. Houd deze band in de gaten en kom zaterdag 8 juni op tijd naar het Reurpopterrein, want deze band is het absoluut waard!

Na Kensington zal de zaterdagavond in de Balzaal knallend worden afgesloten met een optreden van 3FM-dj Gerard Ekdom. Deze top-dj is de koning van de lunchshow. Elke werkdag is hij tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op 3FM met zijn programma ‘Effe Ekdom’. Dit programma presenteert hij op een eigen kenmerkende en humoristische manier. Ook is hij iedere zaterdagavond te zien op Nederland 3 met het programma ‘Toppop 3’. Gerard is een gigantische muziekliefhebber en een wandelende encyclopedie op het gebied van de popmuziek. Zijn kennis en liefde van en voor muziek brengt hij ook graag live ten gehore en dat is wat hij op Reurpop gaat doen.

Als dj heeft hij al menig feest op zijn kop gezet. Hij voelt het sfeertje als de beste aan en zal er alles aan doen om er een dampende, stampende avond van te maken. Binnenkort worden nog meer artiesten bekend gemaakt  die op 7, 8 en 9 juni zullen optreden aan de Wiersseweg. Nieuwsgierig? Volg Reurpop op www.reurpop.nl, via Facebook en Twitter.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven