TV Mallumse Molen boekt 1e overwinning

EIBERGEN – Op de derde competitiedag heeft het eerste team van TV Mallumse Molen de eerste zege van dit jaar geboekt. Uit bij T.V. Rapiditas in Nijmegen waren de Eibergenaren met 6-2 te sterk. Aangezien de ploeg van T.V. Rapiditas een tekort aan dames had, werden drie wedstrijden niet gespeeld en stond het Eibergse team al met 3-0 voor. Bij de herenenkels werden de punten verdeeld. Stef Kleinluchtenbeld won met 6-4 6-2 overtuigend de eerste enkel. Tom Kleinluchtenbeld kwam tekort bij de tweede enkel die hij verloor met 6-3 6-0. Bij de enige damesenkel die gespeeld werd, ging de winst naar T.V. Mallumse Molen. Lisa Nijbroek was met 6-2 6-4 een maatje te groot voor haar Nijmeegse tegenstandster Bij de herendubbel kwamen Tom Kleinluchtenbeld en Marc Karnebeek er niet aan te pas.

Met duidelijke cijfers (6-2 6-1) ging de overwinning naar Nijmegen. Tot slot werd de laatste wedstrijd van de dag, de eerste gemengd dubbel, een heuse thriller. Na het verlies van de eerste set knokten Rosanne Boekestijn en Stef Kleinluchtenbeld zich goed terug in de wedstrijd door de tweede set te winnen. Na de hele supertiebreak tegen een achterstand aan te hebben gekeken, zetten de Eibergenaren bij 8-6 achter een tandje bij om de supertiebreak met 10-8 te winnen. Het werd uiteindelijk 3-6 6-3 7-6 in het voordeel van Eibergen.

Hiermee was de daguitslag van 6-2 compleet. Volgende week speelt het eerste team van Eibergen een thuiswedstrijd tegen de studenten van T.C. Ludica uit Enschede. Uitslagen overige competitieteams junioren en jongsenioren TV Mallumse Molen. Regionaal gemengd t/m 17 jaar 3e klasse: Mallumse Molen 1 – Vijverberg 1   3-2. Rood-Oranje competitie vrijdagmiddag: Mallumse Molen 1 – Ruurlo 1    5-1.

Rood-Oranje competitie vrijdagmiddag: Mallumse Molen 2 – Groenlo 2    3-3. Rood-Oranje competitie vrijdagmiddag: Mallumse Molen 3 – TC Zuid 2    3-3

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven