Uitslagen van de Hamelandse Ruiters

GEESTEREN – Afgelopen zaterdag werd er op het clubterrein van de Hamelandse Ruiters een springwedstrijd voor pony’s en paarden georganiseerd. De volgende prijzen werden er op deze thuiswedstrijd in de wacht gesleept door leden van de Hamelandse Ruiters: Lieke Walvoort en haar pony Soerabaja behaalden in de klasse B een vijfde plaats. In de klasse Z behaalde Lieke met haar pony Bivanti een tweede plaats. Deze klasse werd in handicap verreden met de klasse M.  Bij de paarden was er een eerste prijs voor Henk Veldhuis met zijn paard Vamalia in de klasse L springen. Op tweede paasdag werd er een onderlinge wedstrijd verreden, waarbij tevens de clubkampioenen werden bepaald.

Bij de pony’s werden de volgende prijzen behaald: De Bixie is gewonnen door Rosalie ter Woerds met haar pony Blacky en nam de wisselbeker voor de beginners mee naar huis. De dressuur schreef Merle Brinke met haar pony Kasmir op naam. Het springen werd gewonnen door Renate Kappert met Eppie en clubkampioen is geworden Regina Kappert met haar pony Winnie en voor haar was de wisselbeker voor gevorderden.
Bij de paarden werd het springen gewonnen door Henk Veldhuis met zijn paard Vamalia.

De winst in de dressuur ging naar Mieke Puyman en haar paard Be Lucky. Clubkampioen springen werd Jan Lutke Willink met zijn paard Disinaa en clubkampioen dressuur werd Mieke Puyman met Be Lucky. De strijd om de TDC de morscup dressuur ging tussen Belinda en Merle Brinke. Uiteindelijk wist Belinda Brinke met haar paard Charmant de TDC de morscup dressuur op naam te schrijven.

De TDC de morscup springen ging dit jaar naar Henk Veldhuis en zijn paard Vamalia.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven