Volleybalvereniging zoekt versterking

NEEDE – Volleybalvereniging Elite/Dynamo timmert flink aan de weg: zo spelen er komend seizoen 10 seniorenteams, 11 mini-teams en 9 juniorenteams in kompetitieverband. Een mooi aantal, waar we als vereniging best trots op zijn. Maar van al die teams zijn er slechts 2 jongensteams. Eén team bij de mini’ s ( 4 jongens ) en één team bij de junioren ( 9 jongens ). Het laatstgenoemde team is afgelopen januari begonnen met het spelen van kompetitiewedstrijden, na eerst een aantal maanden met elkaar getraind te hebben.

De start was moeizaam, maar uiteindelijk wisten ze de laatste 2 wedstrijden toch de welverdiende punten te behalen. Ook komend seizoen zal het team, onder de bezielende leiding van trainers William Geerdink en Max Arends, weer fanatiek aan de slag gaan. ”Het zou mooi zijn als we wat nieuwe jongens zouden kunnen verwelkomen en daarom houden we in de maand mei elke woensdag open trainingen voor jongens in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar.”

Wil je eens kijken hoe het er aan toe gaat in de volleybalsport ? Kom dan gerust kijken én meedoen !  Ook als je nog nooit hebt gevolleybald, kun je gerust komen kijken én meedoen. Het jongensteam traint op woensdagavond van 18.45 – 20.15 uur in de sportzaal aan de Oranjelaan. Als je mee wilt doen, neem dan sportkleren mee en zaalsportschoenen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven