Wisselend succes touwtrekkers Heure

BORCULO – Op het derde competitietoernooi van gewest Oost dat werd gehouden in Eibergen, waren de resultaten van TTV Heure uit Borculo nogal verschillend. Terwijl in het morgenprogramma de mannen van het 720 kg. team, in tegenstelling tot vorige week, de volle dagwinst behaalden en daarmee in de totaalstand weer op de eerste plaats terechtkwamen, werd het voor het 680 kg. A team dat ’s middags in actie kwam een teleurstelling.

Dit team slaagde er niet in om de goede resultaten van vorige week te herhalen en moest genoegen nemen met een vijfde plaats. In de totaalstand blijven ze op een vierde plaats staan maar concurrent OKIA uit Holten heeft de tien punten achterstand bijna helemaal ingehaald. De 680 A klasse werd gewonnen door koploper TTV Eibergen die de dagzege wel moest delen met TTV Vios Bison uit Beltrum.

In de 680 kg. B klasse liet TTV Heure ook voor het eerst de nodige punten liggen. Voordeel voor de Borculose mannen is wel dat hun voorsprong op de nummer twee, TTV Eibergen, zo groot is dat ze zich nog niet al te veel zorgen hoeven te maken.

De jeugd van Heure deed van zich spreken door met dit jonge team de derde plaats te halen op deze competitiedag. Hierdoor stegen ze in één klap van een achtste naar een gedeelde vijfde plaats met het combinatieteam Eibergen/Bisons. De ranglijst word hier aangevoerd door het team van Bekveld A uit Hengelo Gelderland. Het volgende competitie toernooi is pas eind mei maar de touwtrekkers zitten niet stil.

Veel verenigingen doen mee met  het Internationale toernooi van Fam. Janssens in Belgie op 11 en 12 mei en in het pinksterweekeinde gaat ook nog eens een grote groep touwtrekkers naar het Zwitserse Stans om daar mee te doen aan het jubileumtoernooi van TzV Stans.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven