Borculo is klaar voor Emausspektakel!

BORCULO – Vanaf heden is het weer mogelijk om je als voetbal- of volleybalteam op te geven voor het jaarlijks terugkerende Emausspektakel, het sport- en muziekfestijn van de Achterhoek. Het spektakel wordt tijdens het pinksterweekend (zaterdag 18 & zondag 19 mei 2013) georganiseerd door Stichting Vrijetijds Team Dijkhoek (VTD) en vindt plaats rondom Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo.

Het sportfestijn bestaat uit een voetbaltoernooi op zaterdag en zondag en een volleybaltoernooi op alleen de zondag. Het sportfestijn vindt plaats op de velden van de plaatselijke voetbalvereniging D.E.O. tegenover Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo. Het voet- en volleybaltoernooi is vooral bedoeld voor caféteams, vriendenteams, bedrijven, straten, wijkteams of families. Er is dient dan ook gekozen te worden voor de prestatie- of voor de recreatieklasse. De wedstrijden worden geleid door professionele scheidsrechters en de gezelligheid staat hoog in het vaandel.

Naast het sporten is het na de wedstrijden volop feest op het veld. Er zijn diverse drank- en eetkraampjes aanwezig langs de velden, waardoor de feeststemming in gang kan worden gezet. Het feest gaat door op de zaterdagavond waar bij buitencentrum Kerkemeijer een feestavond wordt georganiseerd. Deze zal op zaterdagavond 18 mei ingevuld worden door de band ‘’X-Static’’. Op zondagmiddag 19 mei zal het spektakel feestelijk worden afgesloten met Dj Dré op de velden bij v.v.D.E.O.

Tijdens dit weekend zullen vele teams overnachten op de velden bij buitencentrum Kerkemeijer. Hier kunnen de teams van vrijdag tot en met maandag terecht voor een geslaagd en gezellig weekend. Op zaterdag en zondag kan gebruik worden gemaakt van een ontbijt en/of diner buffet.

Het emausspektakel is te volgen via onze Facebook pagina en via ons twitteraccount : @emausspektakel Voor vragen of opgave kunt u een mail sturen naar [email protected]. Het opgavenformulier wordt u dan toe gemaild. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website www.emausspektakel.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven