Borculo is klaar voor Emausspektakel!

Door Redactie op 10-05-2013

BORCULO – Vanaf heden is het weer mogelijk om je als voetbal- of volleybalteam op te geven voor het jaarlijks terugkerende Emausspektakel, het sport- en muziekfestijn van de Achterhoek. Het spektakel wordt tijdens het pinksterweekend (zaterdag 18 & zondag 19 mei 2013) georganiseerd door Stichting Vrijetijds Team Dijkhoek (VTD) en vindt plaats rondom Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo.

Het sportfestijn bestaat uit een voetbaltoernooi op zaterdag en zondag en een volleybaltoernooi op alleen de zondag. Het sportfestijn vindt plaats op de velden van de plaatselijke voetbalvereniging D.E.O. tegenover Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo. Het voet- en volleybaltoernooi is vooral bedoeld voor caféteams, vriendenteams, bedrijven, straten, wijkteams of families. Er is dient dan ook gekozen te worden voor de prestatie- of voor de recreatieklasse. De wedstrijden worden geleid door professionele scheidsrechters en de gezelligheid staat hoog in het vaandel.

Naast het sporten is het na de wedstrijden volop feest op het veld. Er zijn diverse drank- en eetkraampjes aanwezig langs de velden, waardoor de feeststemming in gang kan worden gezet. Het feest gaat door op de zaterdagavond waar bij buitencentrum Kerkemeijer een feestavond wordt georganiseerd. Deze zal op zaterdagavond 18 mei ingevuld worden door de band ‘’X-Static’’. Op zondagmiddag 19 mei zal het spektakel feestelijk worden afgesloten met Dj Dré op de velden bij v.v.D.E.O.

Tijdens dit weekend zullen vele teams overnachten op de velden bij buitencentrum Kerkemeijer. Hier kunnen de teams van vrijdag tot en met maandag terecht voor een geslaagd en gezellig weekend. Op zaterdag en zondag kan gebruik worden gemaakt van een ontbijt en/of diner buffet.

Het emausspektakel is te volgen via onze Facebook pagina en via ons twitteraccount : @emausspektakel Voor vragen of opgave kunt u een mail sturen naar [email protected]. Het opgavenformulier wordt u dan toe gemaild. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website www.emausspektakel.nl.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->