Jesse Koopman naar Schuurman BZC

BORCULO – Schuurman BZC heeft de 20-jarige Jesse Koopman vastgelegd voor volgend seizoen. Koopman verliet een half jaar geleden AZ&PC in Amersfoort voor een avontuur in Italie. Hij speelde daar een half seizoen in de Serie A2 bij S.C. Pallanuoto Acicastello. Voordat Koopman enkele jaren in Amersfoort ging spelen, speelde hij bij de Ham in Wormerveer en één jaar bij Brandenburg.

Schuurman BZC hoofdcoach, Zeno Reuten, is blij met de komst van Koopman, want hij vormt een versterking van de selectie voor volgend seizoen. Lars van der Laan (23) gaat na twee seizoenen in Borculo te hebben gespeeld terug naar zijn oude club AZ&PC in Amersfoort. Hij wil daar in het tweede team gaan spelen.

Lars wil voorrang geven aan zijn maatschappelijk carriere en hij wil daarom een minder intensief sportprogramma gaan volgen. Allereerst hoopt Lars eind mei met Schuurman BZC zijn tweede kampioenschap binnen te halen (3e van Schuurman BZC). Lars kwam in de zomer van 2011 naar Borculo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven