Johannes Koopmans turnt goed in finale

EIBERGEN – Op 11 en 12 mei werden in Vught de finale wedstrijden gehouden van het herenturnen. Deze wedstrijden zijn georganiseerd door de Landelijke Technische Commissie Turnen Heren KNGU in samenwerking met Prins Hendrik/de Adelaar Vught. De accommodatie was de sporthal Martini in Vught. Johannes Koopmans heeft in Vught de finale geturnd van de 4e divisie en heeft daar een 13e plaats behaald met een totaalscore van 54.80 punten.

Johannes wist zich voor deze finale te plaatsen door goede resultaten in de kwalificatiewedstrijden. In de finale moest Johannes in een grote groep turnen en had daar veel tegenstand. Beginnen moest Johannes op vloer waar hij met 10.60 punten een mooie score neerzette. Daarna volgden: voltige, ringen, sprong, brug en tenslotte rekstok.

Op voltige morste Johannes wat punten waardoor een goede plaatsing bij de top 3 uit zicht kwam. Op de sprong is wel een gedeelde derde plaats behaald met 12.20 punten, een mooie prestatie. Mooi om op het landelijke niveau toch mee te turnen en een goede plaatsing te behalen. Volg de turners van Odival op de website van Odival www.odival.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven