Jonge kinderen ook welkom op Reurpop

RUURLO – Op 7, 8 en 9 juni wordt voor de zesde keer het Reurpopfestival georganiseerd. Natuurlijk is er ook dit jaar aan de kleinste Reurpopbezoekertjes gedacht. Voor hen staat de kindertent op zondagmiddag 9 juni weer geheel tot hun beschikking. Het thema van dit jaar is de boerderij. Stichting ‘De Vrienden van Reurle’ laat weten dit jaar samen met kinderopvang Avonturijn uit Ruurlo de kindermiddag te organiseren. Werknemers van Avonturijn staan vanaf 13.30 uur klaar om er samen met de kinderen een geweldig feest van te maken.

Zo zal er onder andere een heus traptrekkerparcours aangelegd worden waar de jongens en meisjes naar hartenlust kunnen crossen op mooie traptrekkers. Bij een boerderij kindermiddag mogen spelletjes als melkpakken gooien, kruiwagenrace en varkentje prik natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast is er weer een vette kinderdisco en een zandbak in de tent.

Dit jaar kunnen de kinderen ook weer geschminkt worden, word de stoerste boer of boerin van de kindermiddag! (Pssst, voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis. Haal je papa, mama, broer, zus, opa, oma, oom of tante over om samen naar de boerderij van de Reurpopkindermiddag te komen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven