Kaartverkoop Reurpop gaat nu van start

RUURLO – Vanaf aankomende week (1 mei) is het mogelijk om kaarten te kopen voor de zesde editie van het Reurpopfestival. Tijdens dit driedaagse muziek evenement, wat gehouden wordt op 7, 8 en 9 juni treden fantastische bands en acts op. Op het programma staan Kensington, Boh Foi Toch, Vato Gonzalez, Gerard Ekdom, De Daltons, De Sleppers en vele anderen!

Voor het tweede jaar op rij heeft Gelderesch Reizen uit Groenlo speciaal voor Reurpop een busschema opgesteld en rijden er tijdens Reurpop vanuit diverse plaatsen uit de Achterhoek bussen naar en van het Reurpopterrein. Een retourtje Reurpop inclusief entree kost slechts vijftien euro! Let op, wil je met de bus naar Reurpop dan is reserveren noodzakelijk. Kijk hiervoor op www.reurpop.nl.

Hier kun je ook terecht voor weekend- en dagkaarten. Deze kosten vijftien en tien euro per stuk, de betalingen verlopen via iDeal. Zo kunt u met uw eigen vertrouwde bank betalen. Verder zijn kaarten voor Reurpop weer te verkrijgen via onze vertrouwde verkoopadressen.

Hiervoor kunt u terecht bij alle Focus vestigingen in de Achterhoek en Everwennink in Ruurlo. Kijk op www.reurpop.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven