Needenaren lanceren eigen dorpswebsite

NEEDE – Met ingang van mei hebben de ruim 10.000 Needenaren hun eigen website: Neede.nu. ”Neede is een geweldig dorp, dat bruist van energie. Maar door bestuurlijke veranderingen en schaalvergroting van de gemeenten is het steeds moeilijker geworden om elkaar te vinden en onze eigen identiteit te houden. De website Neede.Nu  wil daar verandering in brengen. Deze website is van Neede, voor Neede en door Neede”, aldus een van de initiatiefnemers.

”De website Neede.nu is opgezet om Needenaren hun dorpsplatform terug te geven. Om verhalen en informatie te delen. Om elkaar te helpen en zaken zelf ter hand te nemen. Om ideeën te lanceren. Om te klagen en om te lachen. Kortom: met deze website willen we de kracht van ons dorp opnieuw ontdekken.”

De website Neede.nu is een particulier initiatief van een aantal betrokken dorpsbewoners en heeft geen banden met politiek of bedrijfsleven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven