Nieuw dierenverblijf in Ter Weemepark

NEEDE – Vrijdagmiddag 17 mei wordt het nieuwe dierenverblijf op het eiland in het Ter Weemepark officieel in gebruik genomen. Voor de openingshandeling is Robert Niemeijer uitgenodigd, lid van de Needse ledenraad van de Rabobank. Waar vroeger het theehuisje van de familie Ter Weeme heeft gestaan, stond tot nu toe een vervallen onderkomen dat in de jaren 60 door de gemeente Neede geplaatst is. De wens van de NPV-Neede was om hier een aantrekkelijk dierenverblijf te plaatsen. Mede door de bijdrage van 8000 euro van het coöperatiefonds van de Rabobank hebben de dierenliefhebbers uit Neede dat kunnen realiseren. Door Patrick ter Haar en de vrijwilligers van het park is dit voorjaar een fraai onderkomen gemaakt.

Dinant Rohaan: ”We heten u van harte welkom om vrijdagmiddag 17 mei om 14.00 uur in de kantine van sporthal ’t Spilbroek. Hierna lopen we naar het park toe waar de openingshandeling zal plaatsvinden.”

Meer info is te vinden op onze website: www.npvneede.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven