Nieuw: WerkCafé Berkelland gaat on tour

EIBERGEN – Het is een nieuw initiatief: WerkCafé Berkelland. De huidige situatie op de arbeidsmarkt vraagt om een andere manier van solliciteren. Het WerkCafé is bedoeld om mensen met elkaar te verbinden en een ieders netwerk uit te breiden. Vacatures worden tegenwoordig in toenemende mate ingevuld vanuit bestaande netwerken volgens het ons-kent-ons principe. WerkCafé Berkelland is een platform dat werkzoekenden met elkaar in contact brengt en zo een kansrijke omgeving schept iedereen aan een passende, betaalde baan te helpen.

”Om dit te bereiken verzamelen we een groep initiatiefrijke leden die vanuit hun eigen netwerk proactief andere leden bij werkgevers kunnen voorstellen”, zegt Dick Vink. Daarnaast biedt het WerkCafé volop gelegenheid om al je vragen over je zoektocht naar werk op tafel te leggen, je ervaringen te delen of deel te nemen aan het initiatief.

WerkCafé gaat on tour: Maandag 27 mei, Hof van Eckberge (Lintveldseweg 1a Eibergen), Donderdag 6 juni, Ideeënboerderij (Hessenweg 2 Neede), Woensdag 12 juni, IJsboerderij ‘t Dommerholt (Hambroekweg 6 Borculo), Donderdag 20 juni, De Keizerskroon (Dorpsstraat 15 Ruurlo). Vrije inloop vanaf 19.30 uur, start programma 20.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven