Schuurman BZC bereikt de halve finale

BORCULO – De heren van Schuurman BZC hebben de halve finales van de play offs om het landskampioenschap bereikt door in twee wedstrijden te winnen van MNC Dordrecht: de nummer acht uit de competitie. Op woensdag 1 mei jl. won de regerend landskampioen in eigen huis met ruime cijfers: 19-5. De wedstrijd vrijdagavond in Dordrecht kende in eerste instantie een ander wedstrijdbeeld, want halverwege was de ruststand 4-6. In de laatste twee periodes liepen de Achterhoekers uit naar een ruime overwinning van 7-14.

Aanvoerder, Otto Frikk, is goed hersteld van zijn blessure, want met negen treffers had hij een groot aandeel in beide overwinningen. De tegenstander in de halve finale is Polar Bears uit Ede, die een derde wedstrijd nodig had om tegenstander AZ&PC te verslaan. Polar Bears wist als enige team dit seizoen twee  keer te

winnen van Schuurman BZC. Eenmaal in de reguliere competitie en in december 2012 wist Polar Bears in de verlenging de bekerfinale van “Borculo” te winnen. De halve finale wedstrijden beloven dus veel strijd en spanning op te leveren.

De eerste wedstrijd in de halve finale wordt gespeeld op zaterdag 11 mei 2103 om 20:00 uur in zwembad ’t Timpke in Borculo.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven