Schuurman BZC wint thuis van UZSC

BORCULO – De heren van Schuurman BZC hebben zondagmiddag 26 mei na het verlies van de avond ervoor in Utrecht de stand in de play offs weer in hun voordeel bepaald, door in eigen huis overtuigend met 8-5 te winnen van UZSC uit Utrecht. Eigenlijk, was de marge nog groter, omdat een zuiver doelpunt onterecht werd afgekeurd.

Zaterdagavond, verloor het Berkellandse team, de wedstrijd in Utrecht in koude omstandigheden (11 C) in buitenbad de Krommerijn, doordat het team slecht speelde. Zondagmiddag in Borculo pakte het team de draad weer op in een tropisch warm zwembad ’t Timpke. UZSC probeerde met fysiek waterpolo en veel verbaal commentaar van de kant de tegenstander te overrompelen. Echter, Schuurman BZC, met een zeer sterk spelende keeper Robert Besker en matchwinner Lars Reuten met vier doelpunten, liet zich niet overbluffen.

Zaterdag 1 juni wacht de uitwedstrijd in Utrecht, bij winst kan Schuurman BZC voor de derde keer op rij landskampioen worden. Wanneer zou worden verloren dan kan het team op zondag 2 juni in eigen huis orde op zaken stellen en het kampioenschap weer naar Oost-Nederland halen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven