Schuurman BZC wint van Polar Bears

BORCULO – Schuurman BZC heeft de eerste wedstrijd afgelopen zaterdag in de halve finales van de play offs om het landskampioenschap nipt gewonnen van Polar Bears uit Ede. In een fysiek zware wedstrijd stond Schuurman BZC steeds op voorsprong. Polar Bears gebruikte zijn fysieke kwaliteiten en ging volop de strijd aan onder aanvoering van captain Jeroen Cavaljé en oud-BZC-er Richard van Eck. Dit resulteerde aan het eind van de vierde periode in een gelijke stand van 9-9.

Op 1.30 min voor tijd speelde Schuurman BZC een overtalsituatie goed uit en kon linkshander Jeroen Kuilman de eindstand op 10-9 bepalen. Bij Schuurman BZC was Yoran Frauenfelder zeer goed op dreef met vijf doelpunten voor de regerend landskampioen.

Op maandag 13 mei 2013 om 20:30 uur wordt de 2e wedstrijd gespeeld in Ede en vervolgens speelt het team op donderdag 16 mei om 20:00 uur de 3e wedstrijd weer thuis. Indien noodizakelijk worden dan komend weekeinde nog een 4e en/of 5e wedstrijd gespeeld.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven