Seizoenafsluiting met een gouden randje

HAARLO – De  Biljart Topteamcompetitie zit erop. Zoals al voor deze laatste ronde bekend was, waren de nummers 1,2, en 3  voor deze laatste competitieronde bekend. Etikon voor de achtste keer op rij en negende keer in successie, werd de Nederlands Kampioen. Biljartkeu.nl uit Doetinchem werd verdienstelijk tweede en De Graafschap Biljarts uit Rumpt werd derde. Dit team wist als enige Etikon een nederlaag toe te brengen. Onderin viel ook de beslissing. Voor TS Metals uit Mariënberg , viel op de laatste competitiedag het doek en degradeert samen met Osdorp uit Amsterdam naar de eerste divisie. Etikon sloot deze laatste competitiedag in Doetinchem af met een remise en een overwinning. Tegen Biljartkeu.nl uit Doetinchem kwam Henri Tilleman tot winst tegen Ludger Havlik, en speelde Patrick Niessen gelijk tegen Michel van Silfhout.

Verrassend was het verlies van Jean Paul de Bruijn tegen Raymund Swertz in het bandstoten. Hierdoor was het eindresultaat een 3-3 tegen de nummer 2 van de ranglijst.

De nummer 4, de Wellse Vaert 1 moest het daarna ontgelden tegen de manschappen uit Haarlo. Een 6-0 overwinning was een waardig afscheidscadeau voor teammanager Bennie Deegens. Namens de spelers en de sponsor werden Deegens en zijn vrouw in de bloemetjes gezet voor de inzet die zij voor het team hebben betekend. 9 x Nederlands Kampioen en 4x Europees Kampioen is een prestatie van formaat , waaraan de tomeloze inzet van de Borculose Teammanager aan ten grondslag lag.

Zowel de heer als mevr. Deegens kregen namens de spelers een prachtige armband als blijvende herinnering. Een prachtige afsluiting van een bewogen periode, waarna Dinand Prinsen het stokje gaat overnemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven