Sportdag Ruurlo iets anders dan anders

RUURLO – Op vrijdag 31 mei heeft onder zomerse omstandigheden de voor de 7e keer de jaarlijkse schoolsportdag voor de groepen 5 t/m 8 van de Ruurlose basisscholen plaatsgevonden op verschillende verenigingslocaties in Ruurlo. Omdat helaas de voetbalvelden niet beschikbaar waren moesten de scholen creatief zijn en zelf een deel van de sportdag verzorgen. Zo ging de ene school aan het sporten op het eigen schoolplein en week de andere school uit naar een veld bij een boerderij van een van de ouders.

Gelukkig kon het bezoeken van de Ruurlose sportverenigingen gewoon doorgaan en werd er kennisgemaakt met zwemmen en waterpolo door Zwem- en polovereniging Roderlo, tennis door Tennisvereniging Ruurlo, badminton door BC Ruurlo, gymnastiek en dans door de Ruurlose Gymnastiek Vereniging, handbal door Handbalvereniging Blauw Wit, handboogschieten door Handboogschietvereniging De Gouden Treffer, klootschieten door Klootschietvereniging ’t Broek, voetbal door Voetbalvereniging Ruurlo, fitness door  Fitness- en Gezondheidscentrum Total Fit, Curves door Curves Ruurlo en Scouting door Scouting Ruurlo.

Dat de leerlingen overdag kennis kunnen maken met de sportverenigingen is heel bijzonder. Veel schoolouders en trainers hebben daar speciaal vrij voor genomen van hun werk. Onze speciale dank gaat dus uit naar de vrijwilligers. De foto’s van deze dag staan op www.sportfederatieberkelland.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven