TV Mallumse Molen boekt overwinning

EIBERGEN – Het eerste team van TV Mallumse Molen heeft zondag goede zaken gedaan op het eigen sportpark door met 7-1 te winnen van universiteitsteam Ludica. Na de vier enkelpartijen stond het Eibergse team er goed voor. Stef Kleinluchtenbeld speelde een spannende partij en wist te winnen met 6-7 7-6 en 6-2. Tom Kleinluchtenbeld won zijn partij met 6-0 en 7-5. De damesenkels werden allebei in een driesetter beslist. Maike Klein Gunnewiek won met 6-7 6-0 en 6-2. Lisa Nijbroek won haar partij met 1-6 6-2 en 6-4.

De heren van TV Mallumse Molen speelde een goede herendubbel, zij waren met 6-0 6-1 veel te sterk voor het team van Ludica. De dames hadden drie sets nodig om uiteindelijk de damesdubbel te winnen: 2-6 6-4 6-4. Tijdens de gemengd dubbel wisten Stef Kleinluchtenbeld en Maike Klein Gunnewiek hun partij met 6-2 6-1 te winnen. De gemengd dubbel van Marc Karnebeek en Rosanne Boekestijn ging in een beslissende tiebreak verloren.

Uitslagen overige competitieteams junioren en jongsenioren TV Mallumse Molen  Landelijk 3e klasse gemengd: Mallumse Molen 1 – Losser 1  5-3.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven