TV Mallumse Molen wint vier partijen

EIBERGEN – Het eerste team van TV Mallumse Molen speelde zondag 4-4 tegen TV Beekhuizen uit Velp. De eerste herenenkel werd  eenvoudig gewonnen door Stef Kleinluchtenbeld: 6-0 6-2. Tom Kleinluchtenbeld speelde een spannende wedstrijd, maar wist zijn wedstrijd ook in twee sets te beslissen: 6-3, 2-6, 6-4. De eerste damesenkel werd nipt verloren door Lisa Nijbroek met 4-6 4-6. Ook Maike Klein Gunnewiek wist haar partij niet te winnen, ze verloor met 2-6 4-6.

Tijdens de herendubbel waren de mannen van TV Mallumse Molen veel te sterk, zij wonnen met 6-0 en 6-2. De damesdubbel was een spannende partij die uiteindelijk net de verkeerde kant op viel voor de Eibergse dames. Zij verloren in drie sets: 6-4 4-6 4-6.
Tijdens de gemengd dubbels werden de punten verdeeld. Dit zorgde voor een 4-4 einduitslag. Volgende week zondag komt het eerste team niet in actie vanwege Pinksteren.

Uitslagen overige competitieteams junioren en jongsenioren TV Mallumse Molen: Landelijk 3e klasse gemengd: Mallumse Molen 1 – TEZ 1 4-4, Regionaal meisjes t/m 17 jaar 1e klasse: Winterswijk 1 – Mallumse Molen 1 5-1.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven