Tweemaal remise voor Holland Mineraal

HAARLO – Het Lochemse Holland Mineraal is de finale van de KNBB beker begonnen met tweemaal een puntendeling. Donderdagavond speelden de driebandenspelers van captain Ronny Hazewinkel 4-4 tegen Landswelvaren/Iets Anders uit Kwadendamme en vrijdag werd met dezelfde cijfers gelijkgespeeld tegen Dallinga Frans Bevers uit Sluiskil. Winst viel er tweemaal te noteren voor Anno de Kleine, die eerst donderdagavond Ronnie Daniels met 2-1 de baas bleef en de Helmonder herhaalde zijn prestatie op vrijdag tegen Jean-Paul de Bruijn. Murat Naci Coklu won weliswaar de eerste wedstrijd van Francis Forton, 2-1, maar had tegen Frédéric Caudron geen schijn van kans en verloor deze partij met  de setstanden 8-15, 8-15 en 6-15.

Stefan Galla verloor donderdagavond nog nipt van Henk Habraken, 14-15, 15-8 en 8-15, maar herstelde zich vrijdag prima tegen Eddy Leppens en won met de setstanden 14-15, 15-12 en 15-8. Verlies was er donderdagavond voor Jelle Pijl tegen Kees Wittens, 8-15, 15-10 en 7-15 en voor Stefan Spilleman op vrijdag. Hij verloor van Glenn Hofman. Hier waren de setstanden 15-7, 7-15 en 5-15.

Holland Mineraal moet de derde wedstrijd, die zaterdag wordt gespeeld, winnen wil men nog kans maken om de kruisfinales te bereiken. Tegenstander in Zundert is dan Hultermans Installatiebedrijf uit Dongen. De andere wedstrijd in groep A gaat tussen Dallinga/Frans Bevers en Landswelvaren/Iets Anders, een Zeeuws onderonsje.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven