Uitslagen paardensport in Berkelland

Door Redactie op 28-05-2013

NEEDE – Molenruiters: Uitslagen concours te Winterswijk afgelopen weekend tevens was dit een 1e (van de 3) selectie wedstrijd om te selecteren voor de Geldersche Kampioenschappen.  En daaronder uitslagen van het concours te Geesteren 2e pinksterdag.   Uitslagen van leden van R.v de Molenruiters Rekken. Pony’s B springen cat. A  2e Karlijn olde Klieverink met Macho   B springen paarden  1e Saskia Leusink met Elvaro   M springen paarden  6e Chantal Leusink met Caswittinger   L2 dressuur paarden  2x 1e Dianne Willemsen met Don F.K   M1 dressuur paarden  2x 1e Chantal Leusink met Dorabella    4e Renske Luttikholt met Zorranels   Z2 dressuur paarden  2x 1e Saskia Leusink met Varola   Uitslagen van concours te Geesteren 2e pinksterdag. Leden R.v de Molenruiters Rekken. Pony’s B springen cat. A 6 Karlijn olde Klieverink met Macho M1 dressuur cat. C 1e Karlijn olde Kieverink met Cesar Paarden L2 dressuur 2x 1e Diane Willemsen met Don F.K. M1 dressuur 2x 1e Chantal Leusink met Dorrabella Z1/ZZ dressuur 2x 2e Saskia Leusink met Varola B springen 7e Saskia Leusink met Elvaro

Uitslag Pasruiters concours Winterswijk De leden van de Pasruiters reden in Winterswijk dit weekend hun 1 ste selectie wedstrijd en ze behaalden de volgende prijzen. B dressuur Hier behaalde Inge Meijerink met Vivalda een 1 ste prijs en voor Karin Schurink met Belalussi was er ook een 1 ste prijs de 2 de prijs was voor Nienke Klein Severt met Cumbo en voor Luuk Hermelink met Eclips. In de klasse L1 was er een 2 de prijs voor Nathasja te Brinke met Camelitho en voor Britt Riethorst met Donna zij had in een andere ring nog een 3 de prijs. In de M1 behaalde Najama Voogd met Cillia B een 2 de prijs en Wouter Hermelink was met Arendsoog 2 de in de Z1. Bij de ponies werden de volgende prijzen behaald klasse B dressuur cat AB een 2 de prijs voor Tess ter Braak en in de cat DE voor Noa  ter Braak .Klasse L1 cat DE 3 de prijs Renske Hobbenschot met de Mensings Jenz, L2 cat AB een 1 ste prijs voor Yvet Nijhof met Big Bears Unox en in het springen klasse M een 3 de prijs voor Joey Groot Bramel.

Afgelopen weekend kwamen diverse leden van de Hamelandse Ruiters aan start in Winterswijk. Belinda Brinke en haar paard Charmant wisten maar liefst beide B dressuurproeven op hun naam te schrijven. Mieke Puyman werd met Be Lucky vijfde in de klasse L2 dressuur. Ook werd er gesprongen. Jesse Drent behaalde met Carino een vijfde plaats in de klasse B springen. Jan Lutke Willink en Disinaa werden vierde in de klasse L springen. In dezelfde klasse stuurde Henk Veldhuis zijn paard Vamalia naar de overwinning.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->