Uitslagen van de Hamelandse Ruiters

GEESTEREN – Afgelopen weekend organiseerden de Hamelandse Ruiters hun jaarlijkse Pinksterconcours. Op deze thuiswedstrijd vielen diverse leden in de prijzen. Jesse Drent werd met Carino vierde in het B springen. Henk-Jan klein Braskamp en Venus behaalden een vierde prijs in de klasse M springen. In de dressuur werden Mieke Puyman en Be Lucky tweede en derde in de klasse L2 dressuur.

De strijd om de Den Hartog bokaal werd gewonnen door Henk Veldhuis en Vamalia. Zij wonnen tevens zowel het klassieke als progressieve parcours van de klasse Z 40+. Tevens zijn er door Henk Veldhuis extra prijzen beschikbaar gesteld voor de beste combinatie’s van de Hamelandse Ruiters.

De winnaars zijn geworden: Beste combinatie dressuur pony’s: Regina Kappert Beste combinatie dressuur paarden: Mieke Puyman Beste combinatie springen pony’s: Lieke Walvoort Beste combinatie springen paarden: Jesse Drent Beste Bixie combinatie: Sandra Lourens

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven