Volleybal dames 1 naar promotieklasse

BELTRUM – Na het kampioenschap vorig jaar in de 2e klasse zijn de dames van het 1e team van VIOS Beltrum in één lijn doorgestoomd naar de promotieklasse. Dit seizoen verloren de dames op een haar na (met 9 setpunten!) het kampioenschap aan Focus uit Hoog Keppel. Er volgden 2 promotiewedstrijden, de eerste thuiswedstrijd werd gespeeld in Beltrum tegen dames 4 van Longa’59 uit Lichtenvoorde. Een wedstrijd waarin om elk punt gestreden werd en de dames uit Beltrum wonnen met 3-2. De zaterdag daarop móest er gewonnen worden van het eerste team van Avanti uit Lochem in de uitwedstrijd. Er was geen twijfel, VIOS won overtuigend onder leiding van Trainer/Coach Geert Harbers. Een hele knappe prestatie van Christel Wolterink, Klasien Groot Zevert, Loreen Groot Zevert, Denise Ballast, Carlijn Berendsen, Ellen Klein Nijenhuis, Diede Papen, Janneke Klein Gunnewiek & Jitske Klein Nijenhuis.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven