Belhamels: De ‘feestvergunning’ is binnen

BELTRUM – Het gonsde al een tijdje door de hoofden van de Berkellandse gemeentebestuurders. Opnieuw een vergunningaanvraag voor een spectaculair evenement in het bruisende Beltrum. We hebben het hier over de vergunningsaanvraag voor het jubileumfeest van carnavals vereniging De Belhamels. Beltrum staat bekend om organisatietalent als het om evenementen gaat. De gemeente verleende dan ook met vertrouwen de vergunning voor een tweedaags jubileumfeest aan CV De Belhamels. Beltrum heeft een goede reputatie als het gaat om organiseren van evenementen. In korte tijd zette dit dorp Festunique en de Beachparty op de kaart en vulde ze tot twee keer toe de feesttent met Normaal.

Ook is Beltrum de grondlegger van het muziekspektakel “Beltrum on Stage” waarbij meer dan 60 muzikanten uit Beltrum de muzikale invulling verzorgde tijdens de jaarlijkse kermis. Een succesformule die in onder andere ook in Zieuwent, Zwolle en Borculo voor volle feesttenten heeft gezorgd. Kortom, “Beltrum bruist als geen ander”, erkent ook de vergunningverlener van Gemeente Berkelland. Stichting Belhamelse Activiteiten, bestaande uit een aantal enthousiaste leden van carnavalsvereniging De Belhamels, is de drijvende kracht achter het jubileumfeest dat plaatsvindt op 23 en 24 november van dit jaar.

“Met deze vergunning op zak kunnen we nu eindelijk alle remmen los gooien”, aldus Michel ten Have. “Zo kunnen we vertellen dat het evenement plaatsvindt op het kermisterrein (Avesterweg) in Beltrum. We plaatsen er een feesttent die ruimte biedt voor 1500 bezoekers”. “Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de muziekprogrammering”, voegt Yorick Reijerink toe. “We kunnen al zeggen dat we groots uitpakken. En hier horen natuurlijk grote namen bij met internationale allure. De artiesten zijn geboekt.

De eerste handtekeningen zijn gezet waarvan we binnenkort de eerste bekend gaan maken”. Het jubileumfeest vindt plaats op 23 en 24 november in Beltrum (Avesterweg / Kermisterrein). Een bruisende feesttent met live muziek voor jong en oud, veel gezelligheid met hier en daar een belhamelse streek. Meer info via; www.facebook.nl/DeBelhamels.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven